Micro-needling

Laat de energie van jouw huidcellen ontwaken. Voor een strak, stralend en fris uiterlijk. MicroNeedling

Het geheim van een prachtige huid

Strak en stevig bindweefsel is de belangrijkste eigenschap van een gezonde, strakke huid. De spankracht van de huid hangt af van het huideigen collageen en elastine en het lichaamseigen hydraterende molecuul hyaluronzuur.

Waarom de huid haar schoonheid verliest

Huidveroudering, maar ook andere factoren zoals roken, zon en slechte leefgewoonten dragen bij aan de verslechtering van de huid. Er worden minder cellen geproduceerd, de bloedcirculatie wordt trager, processen in de huid verlopen langzamer en het huideigen regeneratievermogen duurt langer.

Hoe de huid van nieuw leven voorzien kan worden

Laat de energie van nieuwe cellen ontwaken met de kracht van micro-needling, één van de meest efficiënte behandeling van deze tijd. Het bezit de wetenschappelijk bewezen eigenschap voor het produceren van nieuw collageen en elastine en verhoogt het niveau van hyaluranzuur in de huid. Ervaar nu zelf zichtbare resultaten zoals nooit tevoren.

het voordeel van Micro-Needling in vergelijking met andere behandelmethodes
Het unieke aan micro-needling is dat het niet het huidweefsel of cellen beschadigt, maar alleen minimale en doelgerichte micro wondjes creëert. Dit leidt tot een bijzonder korte herstelperiode en gaat de bekende risico's zoals hyperpigmentatie en littekens uit de weg.


Hoe werkt Micro-Needling?

Micro-needling maakt gebruik van het huideigen herstelmechanisme. Micro-fijne naaldjes perforeren de huid met nauwkeurige precisie waarbij kleine, doelgerichte verwondingen worden gecreëerd in de epidermis, waar wondgenezing wordt gesignaleerd. Dit zorgt onmiddelijk voor leven in vermoeid weefsel en activeert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron.

Behandelkuur / Actie modus

Voor de behandeling

Vanaf het 30e levensjaar regenereert de huid zich om de 40 dagen. Hierdoor worden rimpels dieper en het weefsel begint te verslappen.

Tijdens de behandeling

Puntvormige micro-verwondingen stimuleren het herstelproces, zodat het weefsel opnieuw gevormd kan worden. De behandeldiepte kan, wanneer nodig, versteld worden (gezicht tot 0.5 mm/lichaam tot 1.5 mm).

Na de behandeling

Nieuwe vorming van collageen, elastine en hyaluronzuur.
Verbetering van de bloedcirculatie.
Het huidweefsel is verstevigd.

MicroNeedling

Aanbevolen behandelprocedure

Zichtbare en directe resultaten, al na de eerste behandeling. Voor een langdurig resultaat is het echter aan te raden om een behandeling in kuurverband te volgen. Voor het produceren en herstellen van de huidlagen met langdurig resultaat, is het belangrijk te investeren in een kuur. Langdurige resultaten hebben tijd nodig.

Direct Effect

  Significante verbetering, direct na de eerste behandeling*:
 • De huid is zichtbaar strakker en zachter
 • Huidstructuur is stralender
 • De huid is egaler
 • Comfortabeler gevoel van de huid
 • Rimpels zijn verminderd

Effect op lange termijn

  Zichtbare resultaten na 6 behandelingen**
 • De epidermis is dikker
 • Het vochtbehoud is verbeterd
 • Plaatsen met structurele schade zijn verminderd
 • Collogeenvezels zijn hervormd
MicroNeedling

Behandelingen

Microneedling behandeling € 125,-

Bij een kuur van 6 behandelingen de nabehandelingset gratis
Bij betaling van de volledige kuur een extra korting van 50,-
MicroNeedling