Microdermabrasie

Wat is Microdermabrasie?
Microdermabrasie is een zeer effectieve behandelmethode voor huiden met specifieke problemen zoals huidveroudering, verslapping, rimpels, acne, huidvlekken (pigment), littekens en grauwheid.

In feite is microdermabrasie een mechanische superpeeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd en het lichaam wordt gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe, jonge huidcellen.

Na een microdermabrasie behandeling of kuur ziet u direct verbetering: de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit en er is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.

werking van de behandeling

Waarom Microdermabrasie?
Met het verstrijken van de jaren treden ook in de huid verouderingsverschijnselen op, zoals:

  • dofheid en/of matheid met rimpeltjes
  • verlies van elasticiteit met rimpels
  • grauwheid en verlies van vitaliteit

Deze verschijnselen kunnen al beginnen op jeugdige leeftijd en zijn vaak het gevolg van een ongezonde levenswijze (stress, roken, alcohol, slechte voeding enzovoort) en milieu-invloeden.

Hoe verloopt een behandeling?
Allereerst zal Schoonheidssalon Mooi uw huid analyseren en een behandelkuur adviseren. De mensen van Schoonheidssalon Mooi hebben hiervoor een specifieke training gevolgd.

Met behulp van handstuk en microkristallen worden dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden op een veilige manier van de huid "afgeslepen".

Het is noodzaak dat u na de behandeling de kuur thuis zelf vervolgd met behulp van speciale cosmetische producten. Schoonheidssalon Mooi kan u hieromtrent deskundig adviseren. Wij adviseren u om na de microdermabrasie behandeling enkele dagen niet in de zon te komen of op de zonnebank.

behandeling van microdermabrasie