Maxbrows

Maxbrows Behandeling

Weinig personen worden geboren met perfecte wenkbrauwen. Of ze zijn niet gelijk, te dun behaard, te licht van kleur etc. Hier zijn allerlei tips en tricks voor, enkel zijn ze maar van korte duur. Maxbrows biedt de perfecte oplossing in een handomdraai.

Het betreft een snelle en efficiënte manier waarbij pigmenten manueel, dus niet machinaal, worden ingekrast in de huid. Deze manier geeft als het waren een echte wenkbrauw weer, niet van echt te onderscheiden.

De pigmenten zijn zorgvuldig samengesteld om natuurlijke kleuren van wenkbrauwen na te bootsen.

Maxbrows is een methode van semipermanente make-up (half permanent). Doordat het pigment niet zo diep in de huid wordt gebracht als een tatoeage, vervaagt de kleur in verloop van tijd. Het pigment wordt met een soort mesje, bestaande uit 12 fijna naaldjes in de huid gebracht. Hierdoor graveer je als het ware haartjes in de huid. Dit geeft een natuurlijk effect en de haartjes zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Het resultaat van de behandeling is ongeveer 1 tot 2 jaar. Daarna kan het weer bijgewerkt worden.

    Hoe gaat de behandeling in zijn werk:
  • De wensen en verwachttingen worden besproken
  • Er wordt gekeken welke wenkbrauwen vorm er het beste bij u past
  • De wenkbrauwen worden gemeten, gelijk gemaakt en bij getekend
  • Pas als u helemaal tevreden bent met de ontworpen wenkbrauw kan de echte behandeling beginnen
  • Er wordt met een verdovingscreme gewerkt om de pijn te verminderen
  • Met het mesje en de gekozen kleur pigment wordt de vorm van de wenkbrauw gegraveerd

Na de behandeling zijn de wenkbrauwen nog wat donkerder van kleur. Ook kunnen er kleine wondjes of korstjes ontstaan door het genezingsproces. Na ongeveer 1 tot 2 weken is dit weggetrokken. Pas dan is het echte resultaat zichtbaar. De nazorg van de wenkbrauwen is dan ook heel erg belangrijk. U krijgt altijd een nazorgcrème mee naar huis. Deze zorgt voor bescherming en genezing van de wondjes. Na een aantal weken kan er een nabehandeling worden uitgevoerd. Het kan dat er door de korstjes wat pigment is mee gekomen tijdens het genezingsproces. Na ongeveer 6 weken kunt u een gratis vervolg afspraak maken en kan dit worden bij gewerkt.

Maxbrows Behandeling Producten

Is de behandeling pijnlijk?

De meningen zijn hier over verdeeld. Wat voor de één pijn is kan voor de ander als gevoelig worden ervaren. Doordat er met een verdovingscrème wordt gewerkt, neem je wat van de pijn weg. Maar helemaal pijnloos is de behandeling niet. Tijdens de behandeling van het graveren kan de behandeling als pijnlijk worden ervaren maar zodra de behandeling klaar is, is de pijn ook verdwenen.

Wordt de huid verdoofd?

Dat kan, maar je zult zelf voor de verdovende Emla créme moeten zorgen. Dit is namelijk een geneesmiddel en kan alleen door de huisarts worden voorgeschreven. Sinds 2004 is deze wet van kracht, en de GGD oefent hier controle op uit.

Behandeling vermijden bij:

Zwangerschap- Diabetes- Hemofilie- Hepatitis- Aids- Huidkanker- Eczeem (op of rond het te behandelen gebied)- Wondjes (op of rond het te behandelen gebied)- Bloedverdunners.

Voor de behandeling:

Geen alcohol- Bloedverdunners- Pijnstillers (paracetamol mag)- Niet tijdens de menstruatie.

Wordt er hygiënisch gewerkt?

Uiteraard. Aan Schoonheidssalon Mooi is na inspectie van de GGD een vergunning verleend. Hiermee voldoet de studio aan strenge voorschriften van het Landelijk Centrum Hygiene en Veiligheid (LCHV). Dit betekent dat er veilig wordt gewerkt waardoor infecties en besmetting met bloedoverdraagbare ziekten, zoals Hepatitis Ben C en HIV, door onjuist gebruik van apparatuur voorkomen worden. Niet alleen wordt er bij zo’n keuring gekeken of de behandelaar volgens de wet werkt, ook de salon zelf moet aan allerlei hygienevoorschriften voldoen.

Behandelingen

Maxbrows behandeling € 249,95
Touch Up ( bijwerken binnen 2 jaar ) € 175,00

Maxbrows Behandeling Producten